Projecten

Allemaal op een rijtje..

Pand 99

Pand 99 biedt u een praktische en professionele oplossing bij je zoektocht naar een vergaderruimte, opleidingsruimte, naar een plaats voor een kort gesprek of gewoon een plaats om flexibel te werken.

Pand 99 wou een strak design maar met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. De website is helemaal responsive opgebouwd zodat u op elk scherm de ideale surfervaring beleeft. Door onze implementatie van een reservatiesysteem kunnen klanten van Pand 99 nu zonder zorgen online hun gewenste kantoor of vergaderruimte boeken. Hierdoor heeft onze klant, Pand 99, niet alleen een mooie website, maar ook een bijzonder efficiƫnte manier van werken.

Partners@Work

Partners@Work is een onafhankelijk en klantgericht adviesbureau op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, welzijn en beveiliging. Bij veel bedrijven ontbreekt het vaak aan deskundig personeel en/of tijd om aan de vele verplichtingen en veiligheidseisen te voldoen. PARTNERS @ WORK wil u hierbij graag van dienst zijn, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Partners@Work is een sterk groeiend bedrijf in de wereld van preventie. Om zich te blijven ontwikkelen, wil het bedrijf inzetten op opleidingen. Via de nieuwe website moet het dan natuurlijk mogelijk zijn om die opleidingen te beheren. Het door ons ontwikkelde systeem laat toe om feilloos nieuwe opleidingen toe te voegen waarop klanten zich kunnen inschrijven. De beheerders van partners@work hebben zo een mooie backoffice waarin opleidingen en ingeschreven cursisten beheerd kunnen worden.